Ma 2020. 9. 23, szerda, Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.

Betegségek

Magas vérnyomás, szív problémák

Korunk népbetegsége, jelenleg orvosi módszerekkel gyógyíthatatlan, karbantartható gyógyszerekkel, együtt kell vele élni, és rendszeres ellenőrzést igényel.

Vagy talán mégsem?

A programokat fejlesztő kanadai cég két évig kutatta a baj okát és meg is találta.

Az agy, az éjszakai alvás során a második fázisban javítja a szív, tüdő, torok területén keletkezett hibákat, méghozzá a 0,5-1 Hz körüli frekvencia tartományban. Ha tartósan nem képes kijavítani, akkor lépnek fel a szív és vérnyomás problémák. A készülék programjainak megfelelő alkalmazásával a hibák kijavíthatóak, és visszaáll az egészséges működés.

Én 170/100-as vérnyomással kezdtem. Igaz, majdnem két évig tartott, de úgy, hogy közben ugyan abban a közegben dolgoztam, éltem. Ennek 13 éve, és még ma is 120/80 a vérnyomásom, igaz időnként használom a megfelelő programokat, hogy meg is tudjam tartani, ezt az értéket. Mellékesen az óta, nem voltam beteg. Egy-egy megfázás, amihez elég volt a gyümölcs fogyasztás növelése,(citrom, grapefruit), volt a legnagyobb gondom. Azóta gyógyszert nem szedek.

Természetesen a gyógyszereket csak fokozatosan, ha már beindult a javulás, orvossal egyeztetve lehet csökkenteni, abbahagyni.

Vissza