Ma 2020. 9. 23, szerda, Tekla napja van.
Holnap Gellért napja lesz.

Betegségek

Manager betegségek( nők is), gyomorfekély, kimerültség, alvászavarok

Alap kiindulási gond az állandó stressz. A legkülönbféle betegségek jöhetnek létre.

A magyar nyelv nagyon kifejezően határozza meg ezeket. Pl. nem tudom feldolgozni, megemészteni a környezetemet, a munkahelyi problémákat, kikészülök tőle, ezekkel álmodom, iszonyú teher van a vállamon, áll az agyam, nem tudok teljesíteni stb. Ezek mind behelyettesíthetőek, valamilyen betegséggel: gyomorfekély, alvászavar, terméketlenség, potencia zavarok, hát, derék, váll fájások.

Az éjszakai alvásból-felébredésekből lehet következtetni,hol alakul ki betegség.

A legtöbb energiát, az állandóan jelenlévő stressz fogyasztja. Estére már nem marad semmi a feldolgozáshoz, nem tudunk elaludni. A feldolgozási szakasz nem fog működni, nem tudunk előállítani energiatöltő delta frekvenciákat, és hiába várjuk a tudatalattiból, a megoldást. Többször felébredünk, és nehezen alszunk el ismét. Reggel, pedig mint akit agyonvertek úgy ébredünk.

Sok esetben okoz meddőséget, és nem csak a nőknél, hanem a férfiaknál is, a stressz. A megoldás: energiatöltés, stressztűrő képesség növelése, megoldási és feldolgozási szakaszok működésének javítása.

Érdekes az a megfigyelésünk, hogy az agyonhajszolt, stresszes szülők gyerekei, rosszabbul fejlődnek, betegesebbek, rosszabb a tanulmányi eredményük, ugyanakkor, ha a szülő agytréningezik, akkor a gyereknél is pozitív változások állnak be.

Vissza