Ma 2020. 7. 16, csütörtök, Valter napja van.
Holnap Endre, Elek napja lesz.

DAVID PAL 36+CES

Ez a kiváló minőségű készülék először egyesíti, a technológiailag legkiforrottabb és legtöbb programot tartalmazó, programozható fény-hang készülék-a DAVID PAL 36 H- és a cég CES készülékének előnyös tulajdonságait.

A CES (elektromos stimuláció a bőr receptorain keresztül, ami elősegíti az endorfinok termelését). Segítségével az audio-vizuális stimuláció (AVS) élménye és a neurotranszmitterek termelése ideálisan fokozható.

A CES készülék csak akkor működik, ha audió-vizuális stimuláció (AVS) azaz agytréning program fut benne.

A készülék könnyű, hordozható, repülőgépen is szállítható. (A reptéri átvilágítás során sem károsodik.

A CES (elektromos ingerlés) rövid története:

A millivoltos nagyságú elektromos ingerlés, a bőr receptorain keresztül visszahatva, elősegíti az endorfinok termelését és így képes, elsősorban a fájdalom csökkentésére.

Már az első században a görögök és a rómaiak alkalmaztak elektromos stimulációt, pontosabban elektromos angolnát és egyéb rája fajokat. Feljegyzések szerint a már említett élő halakat, köszvényes végtagokra helyezték, hogy csökkentsék, a betegség okozta fájdalmakat, vagy a homlokra téve a fejfájást kezelték velük. Az elektromos halakat a 19. századig alkalmazták.

Robinovitch 1914-ben használt egyfajta kezdetleges eszközt az álmatlanság kezelésére. 1958-ban jelent meg a témával kapcsolatos első komolyabb könyv, amely Európában és Amerikában is inspirálta a további kutatásokat. A 40-es 50-es évek készülékei nagy méretűek, és megbízhatatlanok voltak. Technikai alkalmatlanságuk miatt ezeket a szerkezeteket a gyógyszeres kezelések kiszorították a terápiából.

A 60-as években megjelenő tranzisztor elősegítette a CES készülékek ismételt fejlesztését. Kisebbek és jóval megbízhatóbbak lettek.

Számos tanulmány rámutatott, hogy a CES megbízható módszer a szorongás oldására, az észlelés és az IQ fejlesztésére. Sokan, akik a CES és AVS módszert egyszerre alkalmazzák hosszabb ideig tartó, mélyebb relaxációról számolnak be, amely tartósabb élményhez és neurotranszmitter termeléshez vezet. Ezek a neurotranszmitterek fontosak az információ feldolgozáshoz, a memória működéséhez, a jó szellemi és fizikális állapot fenntartásához, a fájdalomcsökkentéshez, toleranciaszint emeléshez, stb.

Figyelmeztető a CES használatához:

  1. Szívritmus szabályozóval élő személyek ne használják, mivel az elektromos stimuláció kedvezőtlenül befolyásolhatja annak működését, így rosszullétet okozhat.
  2. Alapvetően nem tanácsos használata a terhesség alatt, epilepsziában szenvedők esetén, agytumoros állapotban és stroke után közvetlenül.
  3. Vezetés alatt és egyéb nagy koncentrációt igénylő tevékenység, illetve gépek kezelése közben ne használja.
  4. Csak teljesen ép bőrfelületen alkalmazható. Így napégett, vagy kiütéses bőrre, friss hegekre, vagy sebekre ne tegye rá a stimuláló felületeket.
  5. AVS program használatával kombinált CES készülék a program végén, a soft-off technikával, visszahozza önt éber állapotba, illetve kikapcsol.
  6. A stimuláció a fülcimpák bőrén keresztül történik. A túlzott intenzitású ingerlés kisebb irritációt, vagy gyenge bőrpírt, esetleg hólyagocskákat okozhat. Ezért, használja olyan alacsony intenzitáson, amely csak enyhén észlelhető.
  7. Kettős vak vizsgálatok kimutatták, hogy az intenzíven észlelhető szint alatti stimuláció sokkal hatékonyabb.

A CES készüléket a fény-hang készülék egy-egy programjával egyidejűleg kombinálva használhatja.
A fény-hang készülék: AVS és a CES együttes működtetése
Először tanulmányozza a DAVID PAL 36 H készülékre vonatkozó használati utasítást.

Helyezze fel a csipeszeket a fülére, majd a szemüveget és a fülhallgatót. Válasszon ki egy programot a fény-hang készüléken és indítsa el azt. A CES készülék a programmal együtt elindul, ezután lehet állítani az erősségen. A DAVID PAL 36+ készülék fény-hang stimulációs programja és a CES együttes használatakor, a program végén levő soft-off technika gyengéden visszahozza Önt éber állapotba, és a két stimulációs szektor, automatikusan egyszerre kikapcsol.

Kellemes relaxálást kivánunk.