Ma 2020. 7. 16, csütörtök, Valter napja van.
Holnap Endre, Elek napja lesz.

DAVID PAL 36-H készülék

A DAVID PAL 36-H készülék, programjainál fogva szélesebb körű beavatkozási lehetőséget és ennél fogva szélesebb felhasználási lehetőséget kínál a Pal v.2 készüléknél. Egyidejűleg, azonos programot, bővítő egységgel, két személy is használhatja. A speciális felhasználási lehetőséget, tanfolyamon lehet elsajátítani, illetve szükség szerint a trénerek mutatják meg az alkalmazást.

A programok leírásánál a következő rövidítések találhatóak:

SMR - szenzomotoros ritmizálás
HRV - pulzusszám szabályozás, minden programnál
SAD - szezonális depresszió
ADD - figyelemhiányos rendellenesség

Programok: 1.könyvtár (LIB1) 1-18-ig

A1 SMR. Lágy stimuláció. Használja relaxált testi állapot és éber tudat eléréséhez. Ajánlott nehezen ébredőknek.

A2 SMR- alvásjavítás. Azoknak, akik szellemileg túlterheltek, a feszültség szomatikus szinten még nem jelentkezik, de pörgő elméjük már nem hagyja őket elaludni.

A3 Béta Perker. Nagyszerű lehetőség, hogy a reggel koffein nélkül kezdődjék! Segítséget nyújt depresszió megelőzésére, különösen ajánlott szezonális depresszió (SAD) esetén, szorongás és ADD csökkentésére.

A4 ADD és tanulás. Szenzomotoros ritmizálás béta és alfa agyhullámokon át, pulzusszám szabályozással. A programot felhasználták, egy az ADD-ről szóló publikációban a Journal Of Neurotherapy-ban. Gyors 14/18 Hz-es átmenet után 10 Hz-en "megfogja" a használót, stimulálja a pályák "bekapcsolását". Nagyon jól használható hyperaktív és figyelemzavaros gyerekeknél.

A5 Világosság a tudatban. Hasonló az A4-es programhoz, de sokkal finomabb átmeneteket használ. A "Budzynski" tanulási módszeren alapszik, fejleszti a mentális funkciókat és a memóriát. ADD esetén is jól használható.

A6 Készségfejlesztés. Kognitív fejlesztés. Használja ezt a programot, ha valamely tulajdonságát és teljesítményét fejleszteni szeretné. Növeli a teljesítményeket azáltal, hogy az alfában vizualizált érzéseket éber szinten segít megvalósítani.

B1 Gyógyító alfa relaxáció. A gyógyító alfa állapot 10 Hz-en valósul meg. A legtöbb rendellenesség mögött az alfa tevékenység csökkenése mutatható ki. Ez a program helyreállítja természetes agyhullámait. Kitűnő kezdőknek is.

B2 Kiterjesztett Alfa relaxáció a hosszabb relaxációért. Az ön fogászati, vagy egyéb (pl. szülésre való felkészüléshez, a könnyebb táguláshoz.) kezeléseihez, stresszes találkozóihoz hosszú relaxált állapotot biztosít.

B3 Schumann rezonancia. Gyors délutáni meditáció. Ez a frekvencia a Föld elektromágneses rezgése. Javítja a memorizáló képességet.

B4 Schumann rezonancia. Hatásos mély meditációt eredményez, javítja az alvás funkciókat, megnyugtatja a "pörgő" elmét. Krónikus fájdalmakat, szorongásokat old.

B5 Meditáció "ötös állapotban". Maxwell Cade munkáján alapul, aki Zen meditálókat és a meditációs technikát figyelte meg. Rendkívül mély relaxációt eredményez és lecsendesíti az elmét. Kinyílik a tudatalatti.

B6 Téta hemistep. Növeli a kreativitást, fejleszti a memóriát. Régi emléknyomok feltárása.

C1 Meditációból az alvásba. A program első felében a meditáció és vizualizáció megnyugtatja a gondolatokat (8 Hz.), majd deltában álomba szenderülhetünk(3 Hz).

C2 Delta. Alvástámogatás. Fájdalmak esetén is kiváló. Használja öngyógyításhoz.

C3 Alacsony delta. Megnyugtatja a hipotalamuszt. Krónikus izomfájdalmak és magas vérnyomás esetén is ajánlott.

C4 Alfa/Béta Mix. Használja depresszió esetén. Lecsillapítja a negatív emóciókat a jobb agyféltekében, miközben stimulálja az éberséget a bal agyféltekében.

C5 Alfa relaxáció. Csökkenti a szorongást és fokozza a relaxált állapotot.

C6 Frakcionált hipnózis. Könnyű utazás a hipnotikus állapot eléréséhez. Stimulálja a hipnotherápia folyamatát.

Programok: 2.könyvtár (LIB2) 19-33-ig

A1 Okosító Alfa. Kimutatták, hogy a valóban talpraesett, élénk eszű emberek, döntéseiket 10-11 Hz közötti alfa állapotban hozzák. A program ezt a mechanizmust erősíti. Segítség mindazoknak, akik mindig jó döntéseket szeretnének hozni.

A2 Kávészünet. Hagyja ki a kávét, relaxáljon és élvezze a pihenést.

A3 Paradicsomi állapot. Lágy lesiklás téta állapotba. Alacsony szorongás, magas teljesítmény. Elősegíti az endorfinok termelődését az agyban, a boldogabb mindennapokért.

A4 Alfa/Téta Mix. Álomképekkel teli, mély, frissítő meditáció.

A5 SMR/ Béta Mix. A bal agyfélteke funkciói kiteljesednek, miközben a jobb agyfélteke megnyugszik, miközben csökken a hyperaktivitás és a nyugtalanság.

A6 Takarítsd ki a ruhásszekrényt! A "mentális köd" eloszlik. Segítség, amikor úgymond "tele van a hócipő". Gyors fázisváltozásokkal segíti a lecsillapodást. A program Len Ochs kutatásai nyomán készült, aki azt találta, hogy az agyhullámokat váltakozva, gyorsítva és lassítva, majd egy, vagy kétpercenként megfordítva az irányt, a páciensek igen gyorsan kitörlik a szimptómákat és problémákat. Ez nem az agyhullám tornáztatásának, hanem sokkal inkább a konstans disentréning-nek köszönhető. Úgy tűnik, ez növeli az agy kapacitását, és könnyebben mozog fel s alá, a különböző frekvencia tartományokon keresztül. Jól alkalmazható fibromialgia esetén is.

B1 Művészi kreativitás és fejlesztés. A program a jobb agyféltekét stimulálja. Hozzásegíti a "bal agyféltekés", túlzottan racionális embereket a spontán és kreatív megoldásokhoz. Győzzön az intuíció.

B2 Hullámvasút. Érezd, hogy mire képes az agytréner.

B3 Utazás 6,5 Hz-es központi frekvenciával.

B4 Utazás 7,8 Hz-es központi frekvenciával.

B5 Koncentráció

B6 Energia

C1 Frakcionált Alfa. Erre a programra épült fel a tudati technológia.

C2 Alfa Mix Minden, ami harmónia. Teljes ellazulás elengedés. Görcsös izomzatok ellazítása.

C3 Alfa/Delta Mix Gyógyulás meditációban.

A LIB2 könyvtár C4-C6 helyei üresek, egy megvásárolható számítógépes program segítségével, további programokkal tölthetők fel.

A programokkal kapcsolatos további kérdéseket, telefonon, vagy személyes megbeszélés során tehetik fel.